top of page

Quantum Healing Hypnose Technique

Quantum Healing Hypnosis Technique℠ stelt mensen in staat toegang te krijgen tot een deel van zichzelf dat alle antwoorden bevat. Je krijgt inzicht waarom de dingen zijn zoals ze zijn en is er een mogelijkheid tot healing. Ben je klaar om in het diepe te duiken?

Wat is het?

De hypnosetechniek van Dolores Cannon, Quantum Healing Hypnosis Technique℠ (QHHT®), houdt in dat je door middel van visualisatie in trance wordt gebracht. Je komt hierbij in een slaaptoestand die je onder normale omstandigheden maar twee keer per dag ervaart: het moment net voordat je bewust wakker wordt en het moment net voordat je in slaap valt.  

QHHT® is een vorm van hypnose waarbij je een diepe staat van ontspanning een regressie ervaart. Je maakt hierbij contact met jouw Hogere Zelf, ook wel het onderbewustzijn, om antwoorden te krijgen op vragen over jouw leven én vorige leven(s).  

 

QHHT® stelt mensen namelijk in staat toegang te krijgen tot een deel van zichzelf dat alle antwoorden bevat. Sommige mensen noemen dit het Hogere Zelf, de Overziel, het onderbewustzijn of het Superbewuste.  

Het Hogere Zelf weet alles over ons. Het weet alles over onze vorige levens, dit leven, maar ook wat komen gaat. Daarnaast weet het waarom we bijvoorbeeld bepaalde stoornissen hebben, angst en paniek ervaren, depressies en burn-outs hebben of waarom we fysiek of mentaal mishandeld zijn. Met QHHT® krijg je inzicht waarom de dingen zijn zoals ze zijn en is er een mogelijkheid tot healing.   
 

De momenten uit de vorige levens waar je naartoe terug zult gaan kiest het Hogere Zelf uit. Je hebt namelijk al een aantal belangrijke lessen geleerd en het Hogere Zelf weet precies welke vorige levens belangrijke informatie bezitten die op dit moment in jouw leven nuttig zijn om (opnieuw) te ervaren.   

Waarom Quantum Healing Hypnose Therapie?

Met de QHHT® kom je erachter waarom bepaalde dingen in jouw leven gebeuren. Wij (of ons Hogere Zelf) kiezen namelijk ons leven uit: wij kiezen onze ouders, onze omgeving en ook onze problemen. Dit klinkt natuurlijk enorm confronterend, helemaal als je op dit moment even niet lekker in je vel zit. De pijn die je dus nu ervaart (eetstoornis, angsten, depressie, burn-out, etc) heb je zelf uitgekozen en omdat je dit zelf hebt uitgekozen, betekent dit ook dat je de pijn aan kan. Je kiest namelijk nooit iets uit wat je niet aankan, ook al lijkt het soms van wel.

Wij ervaren deze fysieke of emotionele pijn omdat wij in elk leven een probleem moeten oplossen. Door het oplossen van een probleem leer je een les en dit is precies waarom we hier op aarde zijn: het leren van levenslessen.  

  

Als je op dit moment in een vervelde situatie zit, onthoud dan dat er wat moois achter verscholen zit: een les die je verder brengt in het leven. Alles gebeurt met een reden. 

Wij als mensen doen vaak enorm veel moeite om erachter te komen wat deze redenen zijn en waarom bepaalde dingen ons overkomen. We willen alles logisch en rationeel verklaren, maar vaak is het is het probleem daarmee niet opgelost. 

 

Zo komt probleem X bijvoorbeeld doordat mijn moeder dit heeft gedaan toen ik klein was, probleem Y komt doordat mijn vader bijna nooit thuis was en probleem Z komt doordat ik vroeger gepest ben.  

 

Niet alle problemen die wij ervaren zijn logisch te beredeneren, maar ook als dit wel lukt zitten we vaak nog met de emoties waarvan we niet weten hoe we deze moeten loslaten. QHHT® biedt een andere verklaring én oplossing. 

Wat zeggen anderen?

Hoe werkt Quantum Healing Hypnose Therapie?

Voorafgaand aan de hypnose sessie wordt gevraagd om 10 tot 15 vragen op te schrijven waar je graag antwoord op wilt. Deze vragen kunnen enorm uiteenlopend zijn. Je kan denken aan vragen als: ‘Waarom heb ik deze trauma’s?’, ‘Waarom heb ik deze stoornis?’, ‘Waarom heb ik slecht contact met mijn ouders?’, ‘Moet ik nog iets teruggeven aan iemand?’, ‘Waarom reageert mijn kind zo heftig?’, ‘Waarom kies ik steeds de verkeerde liefdespartner?’, ‘Waarom heb ik last van migraine?’, ‘Waarom heb ik bepaalde ziektes?’, ‘Waarom heb ik bepaalde allergieën?’ en ‘Waarom heb ik fysieke klachten (bv last van schouders, nek, rug, etc)?’  

  

Door het stellen van de vragen krijg je duidelijkheid. Het Hogere Zelf heeft zo haar redenen waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Ik zal altijd vragen aan het Hogere Zelf of de mogelijkheid er is om de pijn weg te nemen. Op deze manier kan het Hogere Zelf jou helpen om los te laten, te vergeven en als het kan (als de les is geleerd) de fysieke ongemakken te helen.  

  

Een Quantum Healing Hypnose sessie duurt ongeveer 4 uur. Eerst heet ik je welkom, vertel ik je wat je allemaal kan verwachten en wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens gaan we je leven doornemen. Door dit te doen krijg ik een duidelijk beeld wie ik voor mij heb zitten. Door je hele leven door te nemen kan ik al snel zien welke patronen vaak terugkomen. Ook over deze terugkomende patronen kunnen we vragen stellen.  

Wanneer we je leven hebben doorgenomen, pakken we de vragen erbij die je zelf hebt voorbereid en nemen we deze grondig door. 

 

Als we dit allemaal rond hebben, gaat de hypnose beginnen. Dit is een reis van 1,5 tot 2 uur waar je enorm veel komt te ervaren en antwoorden zal krijgen. De hypnose wordt volledig opgenomen zodat je alle antwoorden nog eens kan beluisteren wanneer je thuis bent.   

Na de hypnose nemen we alles nog even rustig door, zodat je weer kunt landen en de ervaring en inzichten kunt integreren in je leven.  

Heb je interesse?

Super leuk! Laten we even een moment inplannen om te bellen. Dan kan ik nog het een en ander ander toelichten en als je vragen hebt kan je deze dan aan mij stellen.

De sessies worden gegeven in Haarlem.

prijs

€ 450

Email 

Follow

  • Instagram
bottom of page