top of page

Hypnose opleiding

Doe mee aan deze intensieve tweedaagse hypnose-opleiding en verwerf niet alleen alle essentiële kennis en vaardigheden over hypnose, maar ontdek ook de kracht van het onderbewustzijn, leer doeltreffende gesprekstechnieken, krijg inzicht in veranderwerk, begrijp hoe emoties in het lichaam verankerd zijn en ontwikkel vaardigheden om anderen te inspireren en te begeleiden.

Ontstaan van Hypnose

In oude beschavingen zoals het oude Egypte en Griekenland gebruikten genezers rituelen en trance-achtige staten voor genezing. De echte magie ontstond echter in de 18e en 19e eeuw, toen visionairs als Franz Mesmer en James Braid de sluier van het onbekende begonnen op te lichten. Mesmer overtuigde mensen van 'dierlijk magnetisme' voor genezing, terwijl Braid de term 'hypnose' introduceerde voor diepe concentratie en suggestibiliteit

Hoe werkt Hypnose?

Hypnose is een staat van geconcentreerde aandacht en veranderd bewustzijn, waarbij iemand in een ontspannen toestand verkeert, maar tegelijkertijd uiterst gefocust is. Tijdens hypnose wordt de kritische factor van de geest tijdelijk omzeild, waardoor suggesties rechtstreeks naar het onderbewuste kunnen worden gestuurd. Het onderbewuste is het deel van de geest dat diepgewortelde overtuigingen, gewoonten en emoties beheert.

Waarom hypnose?

Het is de poort naar een wereld waar de grenzen van de geest worden verlegd, waar persoonlijke groei en verandering bloeien. De kracht van hypnose ligt in het feit dat het niet alleen gedrag verandert, maar ook de diepgewortelde overtuigingen, emoties en patronen die ons leven beïnvloeden. Het is een unieke reis van zelfontdekking en transformatie

Kiezen voor hypnose is kiezen voor de ontdekking van de ongekende kracht van onze geest.

Mensen aan het chatten

de opleiding

De onderwerpen die aan bod komen, zijn als volgt:

Het Fundamenten

Het verkennen van hypnose

Wat is hypnose en hoe werkt het? De verschillende dieptes van trance. De mentale processen van ons onderbewustzijn en bewustzijn. Verdieping in filtersystemen die ons begrip en interpretatie van de wereld vormen. Welke informatie wordt geaccepteerd en welke wordt geweigerd?

Therapeutisch Werk

Hypnose als transformerend werk

Kom achter de oorzaak waarom iemand doet wat hij/zij doet. Los blokkades op. Verander de emotionele betekenis van vervelende momenten. Implementeer krachtige overtuigingen. Verander associaties. Je leert hoe je fobieën en allergieën kan los laten en veranderen. En nog veel meer. 

Verbinding en taal

Hypnotische communicatieve vaardigheden

Je leert door middel van rapport sterke en vertrouwelijke verbindingen te creëren. Door het gebruik van reframen bied je nieuwe perspectieven aan. Het inzetten van ankers verandert iemands gemoedstoestanden. Door het begrijpen van het Milton Model Taalpatronen kom je erachter wat iemand echt zegt.

Praktijk

Toepassing van theorie

Lezen en er over nadenken is leuk, maar je leer het pas echt als je het gaat doen. Ontdek zelf de kracht van hypnose tijdens de opleiding en ervaar op een leuke manier hoe het je perceptie kan veranderen en persoonlijke groei kan bevorderen.

Klaar om te beginnen?

Volg de opleiding woensdag 20 en donderdag 21 maart van 10:00 tot 17:00

Er is maximaal plek voor 4 personen per opleiding, zodat er veel persoonlijke aandacht is en wanneer er vragen zijn iedereen die ook kan stellen.

Lunch, koffie, thee en naslag werk is inclusief. 

De investering voor de opleiding is €1000,-

Accreditatie

Na het succesvol afronden van de opleiding krijg je uiteraard een officiële certificaat. Het certificaat is geaccrediteerd door de The American Board of Hypnotherapy and Neuro-Linguistic Programming (ABNLP). 

Ben jij de volgende?

Neem contact op

Voor meer informatie, bellen of het boeken van een sessie, kunt u mailen naar kevinlndmn@gmail.com of hieronder een bericht achter.

Bedankt voor het versturen.

bottom of page