top of page
Kevin Landman Coaching en Hypnotherapie

Als kind droomde ik ervan prof basketballer te worden, en die droom heb ik waargemaakt. Het kostte veel energie en tijd, maar die investering resulteerde in persoonlijke groei, zowel fysiek als mentaal.

 

Tijdens mijn topsportcarrière ontwikkelde ik waardevolle vaardigheden zoals doorzettingsvermogen, resultaatgericht werken en samenwerken in teamverband. Ondanks successen en tegenslagen hebben juist die uitdagingen me gevormd tot wie ik nu ben.

 

Na mijn basketbalcarrière studeerde ik HBO Business Studies. Tijdens deze periode begeleidde ik anderen op het gebied van sport, voeding en mindset. Mijn focus verschoof van motiveren naar inspireren, en ik begon te reflecteren op de diepere motivaties achter ons handelen.

 

Deze interesse leidde tot mijn verdieping in persoonlijke ontwikkeling, ondersteund door studies, waaronder NLP-practitioner en Master. Echter, mijn verlangen naar meer impact bracht me bij hypnose als een krachtig middel om het onderbewuste te beïnvloeden. Wat me fascineert, is de mogelijkheid om door middel van hypnose destructieve patronen, zoals roken en angsten, te doorbreken en te transformeren naar een staat van positieve emoties.

 

Door aan mezelf te werken en mijn bewustzijn te vergroten, ontdekte ik ook dat er meer is tussen hemel en aarde dan ik ooit had kunnen voorstellen. Mijn reis in persoonlijke ontwikkeling opende niet alleen de deur naar een dieper begrip van mezelf, maar ook naar het ontwikkelen van spirituele gaven waar ik me voorheen niet bewust van was. Het verkennen van meditatie en energetisch werk bracht me in contact met een intuïtieve gevoeligheid voor energieën en een verbinding met een hoger bewustzijn.

 

Ik vind voldoening in het helpen van anderen en streef naar een positieve verandering in zoveel mogelijk levens. Mijn ambitie is groot, en ik ben vastbesloten om deze te verwezenlijken.

Kevin Landman

Neem contact op

Voor meer informatie, bellen of het boeken van een sessie, kunt u mailen naar kevinlndmn@gmail.com of hieronder een bericht achter.

Bedankt voor het versturen.

bottom of page