top of page

Hypnotherapie

"Hoe we ons voelen bepaalt hoe we de wereld zien. Als we ons gevoel veranderen, verandert onze kijk op dingen. De wereld zelf verandert niet, maar als we ons gevoel aanpassen, verandert de manier waarop we de wereld ervaren mee."

Emoties als Drijvende Kracht

Alles wat wij doen komt voort uit een behoefte, een emotie die we graag willen bevredigen. Of het nu gaat om angst of eetstoornissen, het ervaren van depressies, roken, drinken, onzekerheid, twijfels, het niet thuis voelen in ons lichaam, het ervaren van een fobie, sociale angst, Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), allergieën, het gevoel van onveiligheid, bindingsangst of verlatingsangst. Het heeft ons ooit gediend, maar op dit moment dient het niet meer. 

Bij mijn aanpak staat daarom de erkenning van emoties centraal. Ik begrijp dat emoties niet altijd logisch te verklaren zijn, maar wel de drijvende kracht zijn achter ons gedrag en de beslissingen die wij als mens maken. Ter illustratie: iedereen weet bewust wat nodig is om gezonder te leven, toch hebben veel mensen hier moeite mee. Dit komt omdat onze emoties en overtuigingen bepalen hoe wij handelen. 

Bewust weten we als mens dus heel goed wat wij moeten of willen doen, echter worden wij 99% van de tijd onbewust aangestuurd. In ons onderbewustzijn zitten de verhalen en emoties die ons vertellen wie wij zijn en hoe we ons moeten gedragen. Wat uiteindelijk weer zichtbaar is voor de buitenwereld en in ons gedrag.

Hoe ga ik te werk?

"De kernvraag zou niet moeten zijn hoe maken we het ongeluk dragelijk, maar hoe creëren we het geluk."

01

Opzoek naar de trigger

Waarom doe je wat je doet? We gaan opzoek naar de trigger die ervoor zorgt waarom je doet wat je doet en waarom je constant dezelfde vervelende emoties, angsten of fobieën, de zelfde ongezonde keuzes maakt of fysieke klachten ervaart.

03

Hypnose voor verandering

Door de emotie te veranderen, zal de herinnering ook anders worden. De emotionele lading verdwijnt.

 

Ons onderbewustzijn bevat een blauwdruk voor ons leven. Tijdens dit proces verander je jouw blauwdruk en daarmee verander je je leven

02

Concrete vragen

Ik help jou door concrete vragen te stellen en door de metaforische spiegel voor te houden. Op deze manier zal jij jézelf vooral van advies voorzien.

04

Persoonlijke aandacht

Er is geen 1 size fits all, het traject wordt gepersonaliseerd. Want iedereen beleeft en ervaart momenten anders. 

Wetenschap

Hypnotherapie werkt zeer krachtig en is op dit moment één van de meest effectieve therapievormen. Het blad ‘American Health Magazine’ maakte de vergelijking met Cognitieve Gedragstherapie en Psychoanalyse en kwam op de volgende uitkomst:

 

Psychoanalyse: na 600 sessies | 38% resultaat

Cognitieve Gedragstherapie: na 22 sessies | 72% resultaat

Hypnotherapie: na 6 sessies | 93% resultaat

Trajecten

1

4 weken

Ontdek de kracht van verandering in slechts 4 weken

 

In deze compacte reis verkennen we samen je uitdagingen en onderga je doeltreffende sessies voor innerlijk balans. Een snelle, intensieve en effectieve weg naar verandering.

€599,-

2

6 weken

Duik dieper in je onderbewustzijn en kom tot de kern met het 6-weken traject

Elke week verkennen we diepgaande lagen van je bewustzijn en onderbewustzijn, om tot de kern te komen van het probleem. Laat los wat niet meer dient en geef jezelf wat je nodig hebt. Waardoor een solide basis wordt gelegd voor blijvende verandering. Het traject voor duurzame groei.

€849,-

3

8 weken

Omarm een volledige transformatie met het uitgebreide 8-weken traject en een sterkte intergratie

Dit traject geeft je de ruimte om diep in jezelf te graven, obstakels te overwinnen en een diepe verbinding met je innerlijke kracht op te bouwen. Een diepgaande verkenning voor een blijvende positieve transformatie.

€1149,-

Toch liever een los consult?

Dat kan natuurlijk ook; echter leert de ervaring mij dat de meeste mensen een traject van 6 weken volgen. Natuurlijk verschilt dit per persoon.

De eerste stap is een telefonische intake. Ik wil goed begrijpen wat er speelt, wat je vragen en doelen zijn en hoe ik waarde kan leveren. Dit gesprek is kosteloos, want voordat we gaan samenwerken maken we eerst kennis om te bepalen of het iets voor je is en of er een ‘klik’ tussen ons is.

De inverstering voor een losse hypnose sessie is €175,-

Voelt het gesprek goed? Mooi!

Dan plannen we de sessie in.

Neem contact op

Voor meer informatie, bellen of het boeken van een sessie, kunt u mailen naar kevinlndmn@gmail.com of hieronder een bericht achter.

Bedankt voor het versturen.

bottom of page