top of page
Retreat Tree of Light

Retreat
Tree of Light

Betreed een betoverende wereld waar hypnose en magie samenkomen om jouw innerlijke groei en bewustwording voorgoed te veranderen. The Tree of Light Retreat neemt je mee op een reis vol transformatie, waar de grenzen van het bewuste en onderbewuste vervagen en waar je diep in jezelf zult reizen om onontdekte lagen van bewustzijn te verkennen.

 

Deze unieke ervaring, ondersteund door verfijnde hypnosetechnieken en eeuwenoude energetische krachten, nodigt je uit om jezelf te omarmen, te helen en te transformeren. Het is tijd om de magie in jou te laten ontwaken en je te laten verrassen door de onthullende waarheden die naar de oppervlakte komen. Maak je klaar voor een reis die je perspectief voor altijd zal veranderen.

Ontdek de magie van innerlijke transformatie

Tijdens dit retreat ontdek je ook de magische kracht van rituelen en symbolen, die al eeuwenlang worden gebruikt om verbinding te maken met hogere energieën en diepgaande inzichten te verkrijgen. Ervaar hoe deze symbolen en rituelen een brug vormen tussen de fysieke wereld en de spirituele dimensies, waardoor je een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen kunt verkrijgen.

Hoe is dit retreat tot stand gekomen

De informatie over dit retreat is verkregen door middel van channeling en hypnose, en werd ons rechtstreeks vanuit het Goddelijke aangereikt. Ons Hogere Zelf, dat een deel van ons is dat zich in een hogere dimensie bevindt, heeft ons van deze informatie voorzien. Het Hogere Zelf beschikt over een alomvattend perspectief, heeft volledig overzicht en bevat daardoor alle antwoorden. Elk aspect van het retreat is ons letterlijk overgebracht, woord voor woord.

Verbind je met de essentie van spiritualiteit

Wat we doorgaans als spiritualiteit kennen, is niet het volledige beeld van wat spiritualiteit werkelijk inhoudt. Het Tree of Light Retraite en de energie waarmee we werken, brengen je in contact met de ware essentie van spiritualiteit: een diepe verbinding

Een transformatieve reis naar zelfontdekking

Het Tree of Light Retraite biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, bloeien en jouw persoonlijke transformatieproces kunt omarmen. Dit retreat gaat verder dan alleen maar tijdelijke inzichten - het heeft de potentie om jouw leven op een fundamenteel niveau te veranderen.

 

Bereid je voor op een reis van zelfontdekking, innerlijke genezing en empowerment die je perspectief voorgoed zal veranderen. Sta open voor de magie die in jou schuilt en laat je verrassen door de onthullende waarheden die naar de oppervlakte komen.

Ontvang een unieke energie-ervaring

Het Tree of Light Retraite is een krachtige reis die volledig draait om de ziel te openen voor het ontvangen van liefdesenergie met een intensiteit die tot op heden onbekend was op aarde. Het vraagt om volledige overgave, diep vertrouwen en het loslaten van beperkende patronen.

Als je jezelf toestaat om deze liefdesenergie volledig te ontvangen en je er open voor stelt, ontvouwt zich iets magisch. De deuren naar een diepere verbinding met jezelf, anderen en het universum gaan wijd open.

Het Tree of Light Retraite is een unieke ervaring die slechts één keer in je leven plaatsvindt en je kijk op de wereld en het leven voor altijd zal veranderen.

De boom als metafoor voor het leven

Om je voor te bereiden om deze krachtige energie te ontvangen gebruiken we de boom als metafoor voor het leven.

 

De boom leert ons dat het leven een reis is vol uitdagingen en obstakels, maar dat we kunnen overwinnen en floreren in alle seizoenen van ons bestaan. De diepgewortelde overtuigingen die ons beïnvloeden, zijn als de wortels van de boom die diep in de aarde zijn verankerd. Tijdens dit retreat werken we aan het ombuigen en versterken van onze wortels en bouwen we een krachtig fundament. Net zoals de boom groeit naar de zon, groeien wij naar ons hoogste potentieel.

 

De takken en vertakkingen van de boom symboliseren de gebeurtenissen in ons leven, die ons vormen en bepalen wie we zijn. De manier waarop we met deze gebeurtenissen omgaan, bepaalt of we kunnen groeien en bloeien, of dat we stil blijven staan en afsterven. Het is aan ons om te kiezen om ons te laten leiden door het licht en ons open te stellen voor de transformatie die de uitdagingen van het leven met zich meebrengen.

 

De stam van de boom vertegenwoordigt ons fysieke lichaam, onze tempel van de ziel. Door ons te verbinden met ons lichaam, kunnen we de kracht en wijsheid van het licht ontvangen en de stormen van het leven doorstaan. Want hoe donker het ook om ons heen kan zijn, met ons innerlijke licht kunnen we altijd ons pad verlichten.

 

Net zoals bomen elkaar ondersteunen, omringen we onszelf met mensen die ons helpen groeien en bloeien. Door verbinding te maken met anderen, openen we ons nog meer voor het innerlijke vuur dat in ons allen brandt. Want net zoals de boom ons leert, zijn we allemaal deel van een groter geheel, verbonden met het licht en met elkaar. We zijn allemaal een poort naar een hogere dimensie.

Voor wie is dit retreat?

Dit retreat is bedoeld voor mensen die een verlangen hebben naar spirituele groei, persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van bewustzijn. Ook biedt dit retreat een omgeving waarin er ruimte is om te reflecteren, te helen en te groeien op emotioneel en spiritueel niveau.

Ben jij geïnteresseerd in spiritualiteit of persoonlijke ontwikkeling?

Worstel je met vragen over het leven en je doelen?

Heb je te maken met diepgewortelde trauma's en behoefte aan heling?

Zit je vast in negatieve patronen en gedachten?

Ben je coach of therapeut en wil je groeien om mensen nog beter te kunnen begeleiden?

Wil jij je bewustzijn vergroten en meer innerlijke kennis naar het licht brengen?

Wil jij je innerlijk vuur aanwakkeren en jouw licht op de wereld laten schijnen?

Ben jij klaar om naar het volgende niveau te gaan/ben jij klaar voor de volgende stap?

Dan is dit retreat wat voor jou.

Dagindeling

Tijdens dit retreat ga je op een reis naar het diepste deel van jezelf. Je zult de kans krijgen om vastgeroeste overtuigingen om te buigen naar krachtige overtuigingen, blokkades op te heffen en trauma's los te laten. Door deze innerlijke reis zal er ruimte ontstaan voor je ware ik, je authentieke ik, waarbij je je unieke kwaliteiten kunt ontdekken. Ervaar de kracht van hypnose gecombineerd met een vleugje magie.

Tree of Light retreat vindt plaats in Helmond op de volgende data:

  • zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023

  • zaterdag 1 en zondag 2 juli 2023

  • zaterdag 29 en zondag 30 juli 2023

  • zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2023

 

 

Het is inclusief drinken, snacks, ontbijt en lunch. 

Image by Mike Petrucci

Dag 1

Intro Tree of Light Retreat

Kennismaken

Verbindingsoefening 

Korte pauze 

Ritueel ‘Overgave’

Trauma heling (wortels losmaken)

Dansen en bewegen

Lunchpauze 

Overtuigingen + inner child (vertakkingen)

Korte pauze

Visualisatie oefening ‘Tree of Light’

Afsluiting dag 1

Image by Lenstravelier

Dag 2

Ontbijt met de groep

Reflecteren dag 1

Ontvangen persoonlijk gechannelde boodschap van het universum

Korte pauze

Bewegen en aarden in de natuur

Korte yoga flow

Korte pauze

De hypnose eindoefening van Tree of Light 

Tijd om te landen en verhalen delen

Brief aan jezelf schrijven

Cirkel van dankbaarheid 

Afsluiting retreat

Waag de sprong naar jouw transformatie

Ben jij klaar om de ultieme reis naar zelfontdekking en innerlijke groei te omarmen? Schrijf je nu in voor het Tree of Light rertreat en ervaar de magie van hypnose en energie die jouw leven voorgoed zal veranderen.

 

Wacht niet langer om de grenzen van je bewuste en onderbewuste te verkennen. Dit is jouw kans om diep in jezelf te duiken, onontdekte lagen van bewustzijn te ontdekken en een hernieuwd perspectief op het leven te verwelkomen. 

 

Claim jouw plek in deze unieke reis naar zelfontdekking en zelfbevrijding. Beperkte plaatsen beschikbaar, dus wacht niet langer. Schrijf je vandaag nog in en laat de magie van het Tree of Light Retraite jouw leven verlichten.

Wat zeggen anderen?

Jesse Landman - Tree of Light

Jesse Landman

Het blijft voor mij nog moeilijk te bevatten wat voor een bijzondere en unieke ervaring ik heb meegemaakt bij Kevin en Trix. 

 

Zelf ben ik al meerdere keren onder hypnose geweest bij Kevin en heb ik de kracht en diepgang van het onderbewuste al eens eerder kunnen ervaren waarbij ik tot krachtige nieuwe inzichten ben gekomen.

 

Stiekem nam ik deze ervaringen mee in mijn gedachtengoed en dacht ik al een beetje een idee te hebben op wat er mij te wachten stond, But boy I couldn’t be more wrong.

 

De synergie van Kevin en Trix tijdens deze sessie creëerde het ideale speelveld voor mij om tot een diepe staat van trance te komen, om zo een onvergetelijke reis te kunnen maken diep naar de kern van mijn ziel.

 

Op deze plek heb ik een ongekende staat van eenheid en rust mogen ervaren. Een rust die in woorden moeilijk uit te drukken is, maar in spirituele termen zou het woord ‘pure bliss’ het dichtst bij komen.

Kortom, een onvergetelijke ervaring die ik iedereen gun.

Lune van Os - Tree of Light

Lune van os

De kracht van hypnose in combinatie met een vleugje spirituele magie is iets wat bijna niet in woorden te beschrijven is.

 

Tijdens de hypnose word je meegenomen op een reis, een reis naar je hogere zelf. Je krijgt op dat moment dan ook precies wat je nodig hebt.

 

Elke reis van elk persoon is daarmee anders en dat maakt het zo uniek. Ik heb dit mogen ervaren en ben daar onwijs dankbaar voor. Trix en Kevin zijn een unieke combinatie. Ervaar het zelf!

Naomi Reesing - Tree of Light.jpeg

Naomi Reesing 

Wat ik heb mogen ervaren bij Trix en Kevin is echt zo bijzonder. De combinatie tussen de kracht van de hypnose van Kevin & het channelen en de magie van Trix is onbeschrijfelijk.

 

Tijdens de sessie heb ik los kunnen laten, mijn ware ik de ruimte mogen geven en mijn zielenfamilie mogen ontmoeten. Als je de kans krijgt om dit te mogen ervaren pak het dan met beide handen aan.

 

Je gaat er op alle facetten van je leven baat bij hebben en je spirituele pad een boost geven.

contact & aanmelden

Als je vragen hebt of specifieke verduidelijkingen nodig hebt, staan we klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook als je gewoon even wilt kennismaken of wilt kletsen over wat het retreat voor jou persoonlijk kan betekenen. Stuur ons een mailtje via het contact formulier.

Bedankt voor je aanmelding

Horst 1

5707 GW

Helmond

06 52 61 50 62 

10 en 11 juni 

1 en 2 juli

29 en 30 juli

26 en 27 augustus

850,-

bottom of page