top of page

Quantum Healing Hypnose Technique

Quantum Healing Hypnosis Technique℠ stelt mensen in staat toegang te krijgen tot een deel van zichzelf dat alle antwoorden bevat. Je krijgt inzicht waarom de dingen zijn zoals ze zijn en is er een mogelijkheid tot healing.

Wat is het?

De hypnosetechniek van Dolores Cannon, Quantum Healing Hypnosis Technique℠ (QHHT®), houdt in dat je door middel van visualisatie in trance wordt gebracht. Je komt hierbij in een slaaptoestand die je onder normale omstandigheden maar twee keer per dag ervaart: het moment net voordat je bewust wakker wordt en het moment net voordat je in slaap valt.  

QHHT® is een vorm van hypnose waarbij je een diepe staat van ontspanning een regressie ervaart. Je maakt hierbij contact met jouw Hogere Zelf, ook wel het onderbewustzijn, om antwoorden te krijgen op vragen over jouw leven én vorige leven(s).  

 

QHHT® stelt mensen namelijk in staat toegang te krijgen tot een deel van zichzelf dat alle antwoorden bevat. Sommige mensen noemen dit het Hogere Zelf, de Overziel, het onderbewustzijn of het Superbewuste.  

Het Hogere Zelf weet alles over ons. Het weet alles over onze vorige levens, dit leven, maar ook wat komen gaat. Daarnaast weet het waarom we bijvoorbeeld bepaalde stoornissen hebben, angst en paniek ervaren, depressies en burn-outs hebben of waarom we fysiek of mentaal mishandeld zijn. Met QHHT® krijg je inzicht waarom de dingen zijn zoals ze zijn en is er een mogelijkheid tot healing.   
 

De momenten uit de vorige levens waar je naartoe terug zult gaan kiest het Hogere Zelf uit. Je hebt namelijk al een aantal belangrijke lessen geleerd en het Hogere Zelf weet precies welke vorige levens belangrijke informatie bezitten die op dit moment in jouw leven nuttig zijn om (opnieuw) te ervaren.   

Waarom Quantum Healing Hypnose Therapie?

Met de QHHT® kom je erachter waarom bepaalde dingen in jouw leven gebeuren. Wij (of ons Hogere Zelf) kiezen namelijk ons leven uit: wij kiezen onze ouders, onze omgeving en ook onze problemen. Dit klinkt natuurlijk enorm confronterend, helemaal als je op dit moment even niet lekker in je vel zit. De pijn die je dus nu ervaart (eetstoornis, angsten, depressie, burn-out, etc) heb je zelf uitgekozen en omdat je dit zelf hebt uitgekozen, betekent dit ook dat je de pijn aan kan. Je kiest namelijk nooit iets uit wat je niet aankan, ook al lijkt het soms van wel.

Wij ervaren deze fysieke of emotionele pijn omdat wij in elk leven een probleem moeten oplossen. Door het oplossen van een probleem leer je een les en dit is precies waarom we hier op aarde zijn: het leren van levenslessen.  

  

Als je op dit moment in een vervelde situatie zit, onthoud dan dat er wat moois achter verscholen zit: een les die je verder brengt in het leven. Alles gebeurt met een reden. 

Wij als mensen doen vaak enorm veel moeite om erachter te komen wat deze redenen zijn en waarom bepaalde dingen ons overkomen. We willen alles logisch en rationeel verklaren, maar vaak is het is het probleem daarmee niet opgelost. 

 

Zo komt probleem X bijvoorbeeld doordat mijn moeder dit heeft gedaan toen ik klein was, probleem Y komt doordat mijn vader bijna nooit thuis was en probleem Z komt doordat ik vroeger gepest ben.  

 

Niet alle problemen die wij ervaren zijn logisch te beredeneren, maar ook als dit wel lukt zitten we vaak nog met de emoties waarvan we niet weten hoe we deze moeten loslaten. QHHT® biedt een andere verklaring én oplossing. 

Wat zeggen anderen?

WhatsApp Image 2022-02-21 at 18.08.26.jpeg

Lune van Os

Ik kan bijna niet in woorden beschrijven wat ik heb ervaren.

 

De hypnose sessie was heel intens en mooi. Ik heb vorige levens gezien, van buddha tot aap tot een welvarende moeder. Heel gek, maar toch echt waar. Mijn hogere ik sprak. En niet zomaar, het had veel te vertellen en wilde veel delen. Het wist mij precies te zeggen wat ik moest zeggen. Levensdoelen uit vorige levens werden besproken en vraagstukken uit mijn huidige leven werden beantwoord.  Maar dat niet alleen. Mijn lichaam begon te trillen omdat er iets los moest komen. Iets wat aan mij vast zat, maar niet bij mij hoort. Je voelt het letterlijk in je lichaam. 

Al met al heeft deze sessie voor veel inzichten en bevestiging gezorgd. Ik kan nu verbanden leggen tussen gebeurtenissen uit mijn leven en dingen die ik al heb gevoeld. Ik heb gezien dat mijn sterke intuïtie iets positiefs is en ik er naar mag luisteren. Niet luisteren wordt dan ook afgestraft.

Een hypnose als deze is confronterend, enerverend, maar vooral heel bijzonder. Het geeft mij extra kracht, moed en vertrouwen. Het is iets wat je zelf moet ervaren.

Vele malen dank aan Kevin. Het is ontzettend fijn om met hem te werken. Hij neemt vooraf aan de hypnose de tijd om je huidige leven te bespreken zodat hij nog gerichtere vragen kan stellen in de hypnose. Zijn kalmte zorgt voor vertrouwen en een fijne overgang naar de hypnose. 

Ik kan het nog niet echt bevatten, en dat is oké. Deze ervaring vergeet ik niet meer. Blue rose, I will be back

WhatsApp Image 2022-02-21 at 21.13.49.jpeg

Dean Olsthoorn

Ik merkte in het begin wat weerstand maar toen we eenmaal bezig waren met de intake werd dit al snel minder.

Tijdens de hypnose heb ik mooie antwoorden gekregen op vragen die mij al een lange tijd bezig hielden. Zo ben ik erachter gekomen dat ik niet voor niets op het allerlaagste niveau ben begonnen op de middelbare school. Voorheen zag ik dit als iets negatiefs, maar nu weet ik dat dit ervoor heeft gezorgd dat ik sta waar ik nu sta met de drive die ik daar heb opgebouwd.

 

Nu ik op deze manier naar deze gebeurtenis kan kijken voelt het ontzettend mooi en kan ik er zelfs dankbaar voor zijn!

Ik wil je nogmaals bedanken voor deze toffe ervaring en ik weet zeker dat je hier veel mensen mee kan gaan helpen!

Image by Mathilde Langevin

Maud

Wat een bijzondere ervaring was dit.

 

Verhelderend, ontroerend en ook zeker lachwekkend. Het bewuste brein wilde de hypnose zo graag meemaken dat het in eerste instantie lastig was om me volledig over te kunnen geven. Maar toen het eenmaal zover was, kwamen er bijzondere levens naar voren. Het bewuste brein leek front row te zitten bij een voorstelling.

 

Het was heel interessant om de observaties en emotionele reacties (bijv schrik, lachen, verdriet) ervan wel mee te krijgen, zonder dat het invloed had op de verhaallijn of de antwoorden van het onderbewuste. Volledig overgenomen door het onderbewuste/het hogere zelf heb ik antwoorden gekregen waar ik anders nooit achter zou zijn gekomen.

 

Antwoorden die een groot verschil kunnen gaan maken in hoe ik het leven ervaar en in de relaties met mijn dierbaren. Er zal eerst natuurlijk nog het een en ander van deze sessie verwerkt gaan worden, maar ik kan nu al niet wachten om te zien wat de effecten ervan op langere termijn zullen zijn.

 

Lieve Kev, ik ben je heel erg dankbaar voor deze waardevolle ervaring!

WhatsApp Image 2022-02-21 at 21.03.43.jpeg

Romy van der Laan

Wat een bijzondere ervaring was / is dit . Ik weet ook niet zo goed waar ik moet beginnen. Aller eerst is de rust die jij uitstraalt heel fijn. Je neemt echt de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en vraagt goed door. Ik voelde mij echt op mijn gemak.

Ik vond het enorm spannend toen we de hypnose begonnen, omdat ik niet wist hoe ik erop zou gaan reageren. Ik merkte al wel snel dat ik heel gemakkelijk in de flow mee ging. Ik merkte dat ik in de auto nog semi emotioneel werd over het feit dat ik Lisanne ken vanuit een eerder leven. Dit maakte voor mij wel duidelijk waarom ik met haar zo'n goede connectie heb.

De antwoorden over waarom ik ben zoals ik ben, waarom ik hier op aarde ben en waarom mijn moeder ziek is geweest geeft mij merkbaar nu al zoveel meer rust. Het eerste wat ik natuurlijk al zei was dat ik mij zoveel lichter voelde en dat is nu nog steeds zo. Ik heb het gevoel dat ik dingen heb mogen loslaten. 

Het meest bizarre van alles is toch wel de reden van mijn tinnitus en het feit dat ik de piep nu gewoon niet meer hoor. De les die ik hieruit haal, meer naar binnen keren is iets waar ik echt mee aan de slag ga. Het horen van de stilte is iets wat ik echt enorm gemist heb en wat ik nu weer enorm kan gaan waarderen. 
Ik ben ontzettend dankbaar voor deze sessie en de antwoorden die ik samen met jou heb mogen krijgen.

Ik geloof dat ik nog veel te verwerken heb en ga de opname nog een keer terug luisteren. Nu eerst nog even alles verwerken zoals ik het mij nu herinner. 

Thanks topper! Enorm dankbaar

WhatsApp Image 2022-02-22 at 08.03.03.jpeg

Miranda Steeghs

Ik moet toegeven dat ik erg nieuwsgierig was maar de Quantum Healing Hypnose sessie.

 

Ondanks ik normaal iemand ben die graag "controle" houd, heb ik gedurende de sessie kunnen vertrouwen op Kevin waardoor ik middels Hypnose vanuit het onderbewuste antwoorden kon vinden. 

De sessie zelf was bijzonder. Ondanks je fysiek aanwezig bent, en niet zo als je in films ziet je van de wereld zou zijn, voelt het een reis. Een reis naar antwoorden. 

En deze heb ik gevonden en kon ik gedurende de week erop een plekje geven in mijn bewustzijn. 

Waar ik voorheen druk voelde vanuit mijn eetstoornis om te "moeten" eten. Mezelf te moeten vullen, om mijn emoties te onderdrukken, ervaarde ik direct na de sessie meer rust.

Rust rondom het loslaten wat niet van mij is, waardoor ik verantwoordelijkheid moet nemen voor mijn eigen proces. Om mijn authentieke zelf te vinden en ontketenen.

De Hypnose sessie heeft me inzicht gegeven hoe ik dit kan doen. Welke lessen ik gedurende vorige levens bij me heb gedragen, en welke weg ik nu moet bewandelen. Welke concrete handelingen bijdragen aan dit proces en waarom bepaalde gebeurtenissen en personen in mijn leven zijn gekomen.

In een woord een waardevolle ervaring !

WhatsApp Image 2022-02-21 at 21.06.34.jpeg

Esmee van der Kooij

Toen ik bij je binnenkwam, voelde ik me eigenlijk direct op mn gemak. Je hebt een hele fijne energie. Toen de hypnose begon voelde ik me ook heel relaxt.


Ik vond het heel bizar om in een ander leven te komen. Dat vragen beantwoord werden. Zoveel inzichten gekregen. Het mooiste vond ik de innerlijke kracht voelde. Met wit licht wat ik ook aan het begin zag met de piramide. Het voelde zo enorm sterk. En ik weet wel dat die innerlijke kracht er is maar dit gaf nog zoveel meer bevestiging.

 

Ik heb ook echt het gevoel dat ik dingen heb kunnen loslaten. Dat ik beter begrijp waarom dingen gebeurd zijn, en dat ik die dingen nu juist ook op een mooie manier kan toepassen in mijn leven.


Ik voel ook echt minder spanning in mijn lijf.
Vandaag voel ik me ook echt super goed ben echt mega dankbaar voor de ervaring. 

Hoe werkt Quantum Healing Hypnose Therapie?

Voorafgaand aan de hypnose sessie wordt gevraagd om 10 tot 15 vragen op te schrijven waar je graag antwoord op wilt. Deze vragen kunnen enorm uiteenlopend zijn. Je kan denken aan vragen als: ‘Waarom heb ik deze trauma’s?’, ‘Waarom heb ik deze stoornis?’, ‘Waarom heb ik slecht contact met mijn ouders?’, ‘Moet ik nog iets teruggeven aan iemand?’, ‘Waarom reageert mijn kind zo heftig?’, ‘Waarom kies ik steeds de verkeerde liefdespartner?’, ‘Waarom heb ik last van migraine?’, ‘Waarom heb ik bepaalde ziektes?’, ‘Waarom heb ik bepaalde allergieën?’ en ‘Waarom heb ik fysieke klachten (bv last van schouders, nek, rug, etc)?’  

  

Door het stellen van de vragen krijg je duidelijkheid. Het Hogere Zelf heeft zo haar redenen waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Ik zal altijd vragen aan het Hogere Zelf of de mogelijkheid er is om de pijn weg te nemen. Op deze manier kan het Hogere Zelf jou helpen om los te laten, te vergeven en als het kan (als de les is geleerd) de fysieke ongemakken te helen.  

  

Een Quantum Healing Hypnose sessie duurt ongeveer 5 uur. Eerst heet ik je welkom, vertel ik je wat je allemaal kan verwachten en wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens gaan we je leven doornemen. Door dit te doen krijg ik een duidelijk beeld wie ik voor mij heb zitten. Door je hele leven door te nemen kan ik al snel zien welke patronen vaak terugkomen. Ook over deze terugkomende patronen kunnen we vragen stellen.  

Wanneer we je leven hebben doorgenomen, pakken we de vragen erbij die je zelf hebt voorbereid en nemen we deze grondig door. 

 

Als we dit allemaal rond hebben, gaat de hypnose beginnen. Dit is een reis van 1,5 tot 2 uur waar je enorm veel komt te ervaren en antwoorden zal krijgen. De hypnose wordt volledig opgenomen zodat je alle antwoorden nog eens kan beluisteren wanneer je thuis bent.   

Na de hypnose nemen we alles nog even rustig door, zodat je weer kunt landen en de ervaring en inzichten kunt integreren in je leven.  

Heb je interesse?

prijs

€ 450

Email 

Follow

  • Instagram

Super leuk! Laten we even een moment inplannen om te bellen. Dan kan ik nog het een en ander ander toelichten en als je vragen hebt kan je deze dan aan mij stellen.

De sessies worden gegeven in Haarlem.

bottom of page