top of page
Image by Adam Kool

HYPNOSE OPleiding

De Hypnose-opleiding biedt een fascinerende reis naar de diepten van de menselijke geest en het potentieel. Door deze opleiding te volgen, ontwikkel je de vaardigheden om diep in het onderbewuste van mensen te reizen, waar overtuigingen, gewoonten en emoties verborgen liggen. Je leert hoe je hypnose kunt toepassen om belemmerende overtuigingen te transformeren en positieve suggesties te verankeren. Met deze krachtige kennis kun je niet alleen je eigen leven verrijken, maar ook anderen helpen om obstakels te overwinnen en hun volledige potentieel te realiseren.

 

Het is een intensieve opleiding waarin je in slechts twee dagen alle essentiële kennis en vaardigheden verwerft om effectieve verandering te bewerkstelligen en anderen te begeleiden naar de volgende fase van hun ontwikkeling.

 

Stap in de wereld van hypnose en ontdek de verborgen schatten van de geest, waar positieve verandering en groei mogelijk zijn.

Ontstaan van Hypnose

In de verre oudheid, in beschavingen als het oude Egypte en Griekenland, hanteerden genezers geheimzinnige rituelen en trance-achtige staten om wonderbaarlijke genezingen te bewerkstelligen. Maar de ware magie begon zich pas te ontvouwen in de 18e en 19e eeuw, toen visionairs zoals Franz Mesmer en James Braid de sluier van het onbekende begonnen op te lichten. Mesmer overtuigde mensen ervan dat hij 'dierlijk magnetisme' kon gebruiken om hun kwalen te genezen, terwijl Braid de term 'hypnose' bedacht om een staat van diepe concentratie en suggestibiliteit te beschrijven. Deze vroege pioniers legden de basis voor een fenomenaal avontuur dat ons dieper in de geheimen van de menselijke geest zou leiden.

Hoe werkt Hypnose?

Hypnose is een staat van geconcentreerde aandacht en veranderd bewustzijn, waarbij iemand in een ontspannen toestand verkeert, maar tegelijkertijd uiterst gefocust is. Tijdens hypnose wordt de kritische factor van de geest tijdelijk omzeild, waardoor suggesties rechtstreeks naar het onderbewuste kunnen worden gestuurd. Het onderbewuste is het deel van de geest dat diepgewortelde overtuigingen, gewoonten en emoties beheert.

 

Als hypnosetherapeut werk je samen met het onderbewuste van een persoon om veranderingen te stimuleren, zoals het verminderen van angst, trauma verwerking, gewoonten te doorbreken, stoppen met roken of het verbeteren van zelfvertrouwen. Hoewel hypnose geen magische kracht is, kan het een krachtige tool zijn voor persoonlijke groei en gedragsverandering, omdat het mensen in staat stelt om hun eigen potentieel te ontgrendelen en positieve veranderingen te omarmen.

Waarom hypnose?

Je kiest voor hypnose vanwege de diepgaande impact die het kan hebben op je leven. In tegenstelling tot traditionele benaderingen biedt hypnose een sleutel tot het ontgrendelen van het verborgen potentieel van de geest en het realiseren van positieve veranderingen.

 

De kracht van hypnose ligt in het feit dat het niet alleen gedrag verandert, maar ook de diepgewortelde overtuigingen, emoties en patronen die ons leven beïnvloeden. Het is een unieke reis van zelfontdekking en transformatie, waarbij je leert om je geest op een dieper niveau te begrijpen en te beheersen.

 

Mensen kiezen voor hypnose omdat het de weg opent naar persoonlijke groei en empowerment. Het is geen 'one-size-fits-all' aanpak, maar eerder een gepersonaliseerde reis die zich richt op het individu. Het biedt ruimte voor creativiteit, flexibiliteit en het ontwikkelen van je eigen oplossingen.

 

Dit maakt hypnose niet alleen krachtig, maar ook intrigerend. Het is de poort naar een wereld waar de grenzen van de geest worden verlegd, waar persoonlijke groei en verandering bloeien en waar de menselijke potentie tot zijn recht komt.

 

Kiezen voor hypnose is kiezen voor de ontdekking van de ongekende kracht van je eigen geest.

De opleiding

Door de opleiding te volgen, leer je hoe je jezelf en anderen beter kunt begrijpen en hoe je effectievere communicatievaardigheden kunt ontwikkelen. Je leert ook hoe je flexibel en creatief kunt zijn om problemen op te lossen.

 

Je zal een verrijkende en betekenisvolle ervaring hebben. Je zult leren hoe je jezelf kunt versterken en groeien, en tegelijkertijd hoe je anderen kunt helpen. Je zult ontdekken dat Hypnose een krachtige tool is die je kunt gebruiken om je leven en dat van anderen te verbeteren.

Onderwerpen die aan bod komen

Onderwerpen die aangeboden worden tijdens de practitioner opleiding omvatten:

 • Hypnose

 • Bewustzijn en onderbewustzijn

 • De kritische factor

 • Filter systemen

 • Rapport

 • Reframen

 • Anker plaatsen

 • De kracht van taal (milton model)

 • Hoe emoties werken

Samenvattend ben je vooral bezig met: de kracht van het onderbewustzijn, het versterken van communicatievaardigheden, verbeteren van relaties, het veranderen van strategieën en emoties, het verbeteren van het vermogen om problemen op te lossen en natuurlijk het geven van waardevolle hypnose sessies.

​​

 • Gedragsverandering

 • De juiste vragen stellen

 • Strategieën; hoe doen we ons gedrag en hoe kan je dit veranderen

 • Rules of the mind

 • Inductie technieken

 • Veranderwerk

opleidingsdagen 

Zaterdag 16 en zondag 17 september

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober

De lesdagen zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

Accreditatie

Na het succesvol afronden van de opleiding krijg je uiteraard een officiële certificaat. Het certificaat is geaccrediteerd door de The American Board of Hypnotherapy and Neuro-Linguistic Programming (ABNLP). 

 

ABNLP-Accreditatie.jpeg

Wil je starten?

Bedankt voor de inzending!

investering hypnose opleiding

€ 1000

Locatie: Haarlem
incl: lunch, koffie, thee, koek en les materiaal

EMAIL:
kevinlndmn@gmail.com

 

Meer informatie?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page