top of page

Gratis e-book

Schermafbeelding 2020-03-30 om 21.41.37.

Heb jij ooit de tijd voor jezelf genomen om te kijken hoe jij nu in het leven staat? Want wanneer je weet wat jouw huidige situatie is, kan je gepaste verandering toepassen die gekoppeld zijn aan jouw doelen. Je huidige situatie is het resultaat van je gemaakte keuzes, gedachten, overtuigingen en beslissingen uit het verleden.


Met dit werkboek ga je kijken naar je huidige situatie, je doelen en obstakels. Je brengt jouw huidige situatie in kaart met ‘The Wheel of Life’. Vervolgens ga je doelen stellen en tot slot ga je opzoek naar jouw obstakels en overtuigingen die in de weg staan om jouw doelen te bereiken.

Image by Oleg Chursin

Gratis e-book

Schermafbeelding 2023-01-22 om 19.07.12.png

Ben je op zoek naar een manier om je emoties beter te begrijpen en te beheersen? Wil je leren hoe je je emoties kunt gebruiken om je doelen te bereiken? Dan is dit ebook iets voor jou!
 

Emoties spelen een cruciale rol in ons leven, ze beïnvloeden onze gedachten, gedrag en beslissingen. Helaas wordt er vaak weinig aandacht besteed aan het begrijpen en beheersen van emoties, terwijl het juist van groot belang is voor onze persoonlijke groei en succes.
 
Dit ebook is geschreven om de kracht van emoties te begrijpen en te leren hoe NLP (Neuro-Linguistic Programming) kan helpen om emoties te beïnvloeden. NLP is een praktische en effectieve methode om onze gedachten, gedrag en emoties te veranderen. Ik deel praktische en effectieve technieken en inzichten die je kunt gebruiken om je emoties te veranderen en je leven te verbeteren.

bottom of page