top of page

Coaching
& Hypnose

"Leer niet alleen leven met de pijn, maar creëer weer het geluk."

Waardoor kom jij in actie? Wat zijn de drijvende krachten achter jouw doelen? Ben jij iemand die op zoek is naar spanning of stabiliteit? Ben je aangetrokken tot plezier of pijn? Door te onderzoeken wat jij belangrijk vindt in het leven, kom je erachter waarom je bepaalde keuzes maakt. Helpen deze keuzes jou om geluk en vreugde te ervaren of juist pijn en ellende?

Image by Surface

Wat gaan we met dit traject doen?

Wij kunnen bepalen waar wij ons op focussen en hoe wij dagelijks de miljoenen prikkels van informatie filteren. 

Tijdens dit traject ga je ontdekken waarom je doet wat je doet en wat de trigger is voor de emoties die je het meest ervaart. Want elke beslissing in ons leven wordt bepaald door onze kernwaardes en overtuigingen. Je kernwaardes bepalen waar jij je op focust en hoe je keuzes maakt. We maken namelijk altijd een keuze tussen pijn en plezier. We willen kosten wat het kost pijn vermijden en zoveel mogelijk plezier ervaren. Welke emotie, gedachten, overtuiging of gewoonte houdt jou tegen?

 

Want als mens hebben we allemaal beperkende overtuigingen. De een erger dan de ander. Deze komen voort uit ons onderbewustzijn en zijn al gecreëerd toen we een klein kind waren. Hier kan je niks aan doen, dit gebeurt gewoon. Ons onderbewustzijn bevat een blauwdruk voor ons leven. Verander je blauwdruk en je verandert je leven.

 

De kernvraag zou daarom niet moeten zijn hoe maken we het ongeluk dragelijk, maar hoe creëren we het geluk.

 

Ik help jou door concrete vragen te stellen en door de metaforische spiegel voor te houden. Op deze manier zal jij jézelf vooral van advies voorzien. Daarnaast gaan we samen -op een luchtige manier- opzoek naar jouw negatieve en onderbewuste overtuigingen.

Er is geen 1 size fits all, het traject wordt gepersonaliseerd (aangepast naar jouw persoonlijke behoeften). Wel hebben al mijn trajecten een basis formule, die vind je hieronder. Hier kan in overleg vanaf geweken worden. 

Coaching & Hypnose trajecten 

Iets 1, 2 of 3 keer doen en hopen op een verandering 

heeft weinig tot geen zin. Vandaar dat ik verschillende

trajecten heb ontworpen. Met dit traject gaan wij samen

opzoek naar hoe jouw systeem werkt.

 

Het maakt niet uit welk probleem je nu ervaart. Want wanneer

je weet hoe jouw systeem werkt, kan je

heel makkelijk en snel een negatieve emotie of overtuiging ombuigen naar iets positiefs. 

 

Wanneer jij van een gedachten kunt veranderen, ben je in staat om je leven te transformeren. De meeste mensen worden tegengehouden door hun eigen beperkende overtuigingen.

 

Heb je moeite met het veranderen van je gedachten?

Denk dan niet aan een roze olifant. 

Voor wie is dit traject?
 • Heb jij op dit moment een zwaar gevoel?

 • Wil jij je angsten en fobieën overwinnen?

 • Heb jij het gevoel dat je bent uitgeblust?

 • Voelt het alsof op dit moment alles tegen zit?

 • Weet je niet wat je op dit moment wilt?

 • Zie jij de toekomst somber in?

 • Sta jij voor je gevoel stil?

 • Wil jij meer zelfliefde ervaren?

 • Wil jij meer uit het leven halen?

 • Wil jij jezelf ontwikkelen op persoonlijk gebied? 

 • Of ben je de balans kwijt?

3 maanden

 • 3 maanden lang ben ik je coach, je mag mij altijd om hulp vragen via mail of whats app

 • De begeleiding is persoonlijk en altijd 1 op 1 

 • De kick-off duurt 1 dagdeel. Wij leren elkaar beter kennen onder het genot van een heerlijk ontbijt of lunch. Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen, stel jij jouw doelen en maken wij een planning voor de rest van het traject. 

 • 10 x 1 op 1 sessie waar wij elkaar face to face meete (sessies van 1 tot 1,5 uur) 

 • 6 x mail contact – op een afgesproken dag mail jij huiswerk door + een reactie van mij

Prijs €1497,-

incl BTW

6 maanden

 • 6 maanden lang ben ik je coach, je mag mij altijd om hulp vragen via mail of whats app

 • De begeleiding is persoonlijk en altijd 1 op 1 

 • De kick-off duurt 1 dagdeel. Wij leren elkaar beter kennen onder het genot van een heerlijk ontbijt of lunch. Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen, stel jij jouw doelen en maken wij een planning voor de rest van het traject. 

 • 20 x 1 op 1 sessie waar wij elkaar face to face meete (sessies van 1 tot 1,5 uur) 

 • 12 x mail contact – op een afgesproken dag mail jij huiswerk door + een reactie van mij

 • Gratis toegang tot:

  • 10 Day Mental Diet Challenge

  • Online training: Verandering door groei. 

 

 

Prijs €2697,-

incl BTW

12 maanden

 • 12 maanden lang ben ik je coach, je mag mij altijd om hulp vragen via mail of whats app

 • De begeleiding is persoonlijk en altijd 1 op 1 

 • De kick-off duurt 1 dagdeel. Wij leren elkaar beter kennen onder het genot van een heerlijk ontbijt of lunch. Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen, stel jij jouw doelen en maken wij een planning voor de rest van het traject. 

 • 40 x 1 op 1 sessie waar wij elkaar face to face meete (sessies van 1 tot 1,5 uur) 

 • 24 x mail contact – op een afgesproken dag mail jij huiswerk door + een reactie van mij

 • Gratis toegang tot:

  • 10 Day Mental Diet Challenge

  • Online training: Verandering door groei. 

Prijs €5997,-

incl BTW

Heb je intresse in een 3, 6 of 12 maanden traject?

Super! Dan is de eerste stap een telefonische intake. Ik wil goed begrijpen wat er speelt, wat je vragen en doelen zijn, en hoe ik waarde kan leveren. Dit gesprek is kosteloos. Want voordat we gaan samenwerken maken we eerst kennis om te bepalen of coaching iets voor je is en of er een ‘klik’ tussen ons is.

Mail daarom je vraag/probleem, je mobiele nummer en een tijd wanneer ik contact met jou kan opnemen.

Toch liever een los consult?

Dat kan natuurlijk ook, echter leert de ervaring mij dat de meeste cliënten een 3 maanden traject afneemt. Natuurlijk verschilt dit per persoon. 

 

De eerste stap is een telefonische intake. Ik wil goed begrijpen wat er speelt, wat je vragen en doelen zijn en hoe ik waarde kan leveren. Dit gesprek is kosteloos. Want voordat we gaan samenwerken maken we eerst kennis om te bepalen of coaching iets voor je is en of er een ‘klik’ tussen ons is.

 

Voelt het eerste gesprek goed? Mooi! Dan plannen we de coachingsessie in. Deze is online via Skype of Facetime.

 

Prijs: 175,- euro incl BTW voor een coachingsgesprek van 1 uur. 

Bestel een pakket van 4 sessies voor 600,- euro incl BTW.

 

Wil je meer weten? Plan dan vrijblijvend een intake gesprek.

Contact

 • Instagram
 • LinkedIn Social Icon

Bedankt voor je bericht!

Wat zeggen anderen?

"Mijn traject met Kevin heeft me enorm veel inzichten opgeleverd. Zowel over mezelf en mijn denkpatronen, als over hoe  laagdrempelig de oplossingen eigenlijk kunnen zijn. Niets is hem teveel en dat gaf mij een heel erg waardevol en vertrouwd gevoel.

 

Wat Kevin een fijne coach maakt is natuurlijk zijn kennis, maar misschien wel bovenal zijn positieve benadering. Natuurlijk sta je stil bij wat je moeilijk vindt of wat er niet zo goed gaat, maar ondanks dat voelde alle gesprekken totaal niet zwaar of negatief maar juist heel erg opbeurend. Hij stelde ieder gesprek de juiste vragen, liet mij nadenken en wist mij met de nodige humor en luchtigheid kennis te laten maken met methodes waar ik van te voren een beetje sceptisch over was.

 

Ik heb tools aangereikt gekregen waarmee ik de komende tijd zelf goed aan de slag kan en ik weet dat de deur bij Kevin altijd voor mij open staat." 

- Bregje

"Ik ben dankbaar dat ik de stap heb gezet om met jou als coach te werken. Je hebt mij laten stil staan wat ik nou echt uit het leven wil halen. Ik heb het allemaal heel goed in mijn hoofd zitten, maar door het daadwerkelijk op te schrijven voelt alles gelijk een stuk rustiger aan.

 

Kevin weet de juiste vragen te stellen om je obstakels in kaart te krijgen, zodat je weet wat komen gaat en hoe je hiermee om kan gaan. Ik raad dit iedereen aan.

 

Kevin bedankt!"

- Melissa 

"Een mens ervaart in het leven pieken en dalen. Ik ben ook in mijn leven een aantal obstakels tegenkomen. Ik vind het fijn om zo nu en dan eens met een coach te reflecteren en daar een bij stil te staan. De coaching gesprekken met Kevin zijn duidelijk en praktisch.

 

In mijn geval draagt dit bij aan heldere inzichten en vermindering van stress"

- Anoniem 

Ik heb onlangs een traject van 3 maanden afgerond bij Kev. Vooraf lang getwijfeld .. “ben ik dat geld en die investering wel waard?”. Een half jaar later kan ik zeggen: het was een van de beste investeringen in mijn leven. Voor ik Kevin leerde kennen, had ik al een paar psychologen gezien, maar ik voelde nooit de juiste klik en voelde me alles behalve op mijn gemak of begrepen.. hun manier van aanpak werkte niet. Ik contacteerde Kevin omdat ik zijn kijk naar het leven, naar ons hoofd, naar onszelf, bewonder. Bij Kevin was de klik er vrij snel. Ik werd vanaf dag 1 gerustgesteld en begrepen. Ik behaalde bijna al mijn doelen. Doelen die echt super ver weg leken, kregen dankzij Kevin’s goede begeleiding perspectief. Het traject met Kevin is voor mij de start geweest van iets mooi. Het werpt vandaag de dag nog steeds zijn vruchten af. Ik ervaar zoveel meer rust, ik aanvaard mezelf en hoe ik me voel, ik geef mijn hoofd en mijn lichaam wat het nodig heeft en ik vertrouw mezelf. Ik-ver-trouw-me-zelf! Ik ben hem enorm dankbaar. ✨Moest jij dit lezen en zelf twijfelen of je de investering wel wilt maken omwille van eender welke twijfel: ja, ja, ja! Maak ‘m! Je zelfontwikkeling, je zelfkennis, daar kan je niet genoeg in investeren. Kevin zal je hoe dan ook verrijken met zijn kennis en manier van aanpak.

Sofie 

"Je laten begeleiden door Kevin is een absolute aanrader. Hij laat jou, door zijn tijd en aandacht, kwaliteiten en valkuilen zien waar je mee aan de slag gaat.

 

Je bent je na de coaching van Kevin onwijs bewust van jouw eigen gedrag en heeft alle tijd voor JOU.

 

Het geeft een boost, is verfrissend en zorgt voor de juiste energie"

- Maud 

"Ik ben bij Kevin gekomen omdat ik last van een Fobie heb. In eerste instantie dacht ik baat het niet schaadt het niet. Heb namelijk geaccepteerd dat ik heb moeten leren leven met mijn Fobie.

 

Al na de eerste sessie met Kevin merkte ik een groot verschil. Ik merkte dat de Fobie zo goed als weg is, ik voel mij nu een rustiger wanneer ik mijn angst confronteer. Als ik nu aan mijn Fobie denk, dan voel ik geen angst meer.

 

Het is echt een hele bijzondere ervaring"

- Kim 

"Een inspirerende coaching call gehad met Kevin. Een 'claritycall' zoals ik het zelf ervaar.

Dankzij een open en oordeelloos gesprek met Kevin heeft hij mij begeleidt naar 'andere opties en mogelijkheden'. Ik denk graag en vaak 'outside the box' en Kevin kan hierin super goed anticiperen en weet met de juiste vragen en opmerkingen informatie uit je eigen kern te winnen.

Kevin coacht door jou te begeleiden naar die plek, die vraag, of die setting waar je in staat bent zelf tot je antwoorden te komen. Hiermee word niet alleen je vraag beantwoord, maar word je geïnspireerd en gemotiveerd om weer in je eigen kracht te gaan staan en volle bak in beweging te komen.

 

Dankjewel Kevin en tot ons volgende gesprek en ontmoeting!"

- Naomi 

Na lang twijfelen eindelijk de stap genomen om een coachingtraject aan te gaan met Kevin. Niets is zo eng dan aan jezelf moeten werken maar Kevin pakt het op een hele fijne en natuurlijke manier aan. Hij laat je nadenken en geeft je niet op voorhand alle antwoorden, hij laat je er zelf op komen. Maanden had ik last van negatieven gedachten en ik had nooit gedacht dat ik er zo “makkelijk” vanaf kon komen. Ik had geen energie, was niet vooruit te branden en kon me moeilijk voorstellen om er zelf voor te kunnen zorgen dat ik me beter zou voelen. Want hoe kan je je nou blij voelen als je zo in de put zit? Kevin geeft je praktische handvaten en liet mij na een half uur tijdens de kick off al zien hoe makkelijk het is. Hij liet me lachen en die lach is de rest van de dag niet weggegaan. De dagen daarna kon ik ook heel goed mijn gedachten onder controle houden. Ik ben pas net begonnen maar nu al zo tevreden. Twijfel je nu misschien net als ik om met een traject te starten? Twijfel dan niet want het is het dubbel en dwars waard!

- Marloes

bottom of page